SUPactiviteiten

Groepsles (4-8 personen)

Tijdens een groepsles leer ik je de basistechnieken van het suppen. We starten op de kant. Ik zal je wat vertellen over het materiaal en over de manier van opstappen. Ook laat ik je de peddeltechnieken zien en bespreken we de veiligheid. Wanneer de uitleg gegeven is, gaan we met elkaar rustig aan het water op. We starten op de knieën en wanneer je er een veilig en vertrouwd gevoel bij hebt, gaan we staan. Als jij denkt dat het staan nog niet lukt, ga je lekker op je knieën peddelen.
Een groepsles duurt in totaal zo’n 75 minuten en gaat op afspraak. Een groepsles gaat door bij minimaal 4 personen.

Privéles (1-2 personen)

Net zoals bij de groepsles, leer ik je tijdens een privéles de basistechnieken van het suppen. Een privéles zal dezelfde structuur hebben als een groepsles. Een groot voordeel van een privéles is dat ik meer tijd en ruimte heb om individueel (of aan 2 personen) les te geven.
Een privéles duurt in totaal zo’n 75 minuten en gaat op afspraak.

SUPclinic met eigen groep op afspraak (4-8 personen)

Lijkt het je leuk om met een groep vrienden, vriendinnen. collega’s en/ of familie het water op te gaan op een SUPboard? Dan is het mogelijk om een SUPclinic te boeken bij SUPfinity. Ook hierbij leren jullie eerst op de kant de basistechnieken en de belangrijke aspecten van veiligheid. Daarna gaan we met zijn allen het water op. Zo kunnen jullie kennis maken met het suppen en met elkaar een hoop plezier maken!
Een SUPclinic duurt in totaal zo’n 2 uur en gaat op afspraak.

SUPtour (4-8 personen)

Heb je het suppen inmiddels aardig onder de knie? Dan is er de mogelijkheid om een SUPtour te boeken. We gaan dan een leuke route suppen over de Noorderplassen in Almere of over de Vuntus in Loosdrecht en genieten van al het moois in de natuur! Geef je op als je mee wil met een SUPtour en bij genoeg aanmeldingen ga ik een datum prikken!
Een SUPtour duurt in totaal zo’n 105 minuten en gaat op afspraak.

De groepslessen, privélessen, SUPtours en SUPclinics worden gegeven vanaf 2 locaties, te weten:

  • Op de Noorderplassen en de opstaplocatie is bij Restaurant de Kapitein aan de Boelijn 70.
  • Op de Vuntusplas in Loosdrecht en daar stappen we op bij Restaurant Robberse Eiland aan de Oud-Loosdrechtse dijk 234.

Ben je met 2 personen? Dan is het ook mogelijk om op een andere locatie af te spreken, want ik heb 2 SUPboards tot mijn beschikking. Dit zou dan in de omgeving van Almere, Loosdrecht of Naarden-Vesting zijn.

Alle activiteiten zijn inclusief het gebruik van SUPboards en peddels.

Heb je zelf een SUPboard en zou je graag op een andere locatie een les van mij willen krijgen? Dan is dit altijd bespreekbaar!

Wat trek je aan?

Mijn advies qua kleding is makkelijk zittende sportkleding. In de zomer als het erg warm is, is een bikini of een zwembroek voldoende. Sportkleding wat snel droogt is wel handig. Voor de zekerheid is het goed om een extra setje kleding en een handdoek mee te nemen.

Wat betreft schoeisel zijn waterschoenen of sportschoenen die nat mogen worden een goed idee. Maar op blote voeten is ook mogelijk! Hiermee sta je direct in contact met het board en zo heb je meer grip.

Verder is een petje en/of zonnebril verstandig om op te zetten als de zon goed schijnt en smeer je dan ook goed in. Zorg dus dat je zonnebrandcreme meeneemt. Een flesje water of een flesje met ander drinken kan je ook meenemen.

Er zijn geen wetsuits aanwezig. Mocht je zelf een wetsuit hebben of kunnen regelen, dan kan dat natuurlijk! Weet wel dat als het warm weer is, een wetsuit ook erg warm kan zitten.

Heb je interesse?

Ik ben het beste te bereiken via whatsapp 06-19202296

Via mail kan ook: info@supfinity.nl