Even voorstellen

Hi, mijn naam is Marjolein en sinds 2016 doe ik aan Stand Up Paddling, beter bekend als suppen. Via een ex-collega ben ik aanraking gekomen met deze sport. Zij had mij er eerder eens wat over verteld en uit nieuwsgierigheid ben ik een keer met haar mee het water op gegaan. Tijdens het peddelen over een mooi stuk water in Weesp werd ik enorm enthousiast. Ik wilde dit vaker gaan doen!
De volgende stap voor mij was om SUPlessen te gaan nemen om de basistechnieken onder de knie te krijgen. Dat heb ik in Amsterdam gedaan, nadat ik mijn eerste SUPboard had aangeschaft. Tijdens deze lessen heb ik de nodige skills geleerd om op een juiste en veilige manier het water op te gaan en ik begon het ook steeds leuker te vinden om te doen.
Doordat ik een opblaasbaar SUPboard heb, kan ik op verschillende plekken in Nederland het water op gaan. Ik vind het heerlijk om op het water en in de natuur te zijn. Daarbij ben ik ook graag in beweging. Suppen is dus genieten, maar je doet tegelijkertijd ook een workout voor je hele lichaam! Het geeft me veel vrijheid en ik kan helemaal zelf mijn eigen tempo bepalen.
In augustus 2020 ben ik de uitdaging aangegaan om de SUP-instructeursopleiding van het Watersportverbond te gaan volgen. Ik ben nu officieel SUP-instructrice vlak water en mijn droom werd om SUPles te gaan geven. Ik heb daarom besloten om het roer om te gooien: ik heb mijn baan opgezegd en ik heb mijn eigen SUPschool opgericht: SUPfinity!
Naast het suppen ben ik ook actief in SUPcleanups. Ik ga regelmatig het water op met een grote mand voorop mijn SUPboard en vis met een grijper al het vuil wat ik tegenkom uit het water. Ik heb al 2 keer een SUPcleanup georganiseerd met hulp van meerdere fanatieke suppers en ik ga dit zeker vaker doen.
Lijkt het jou ook leuk om te leren suppen of je skills te verbeteren?
Dat kan bij SUPfinity!
Naast groeps- of privélessen, kun je bij mij ook een SUPtour of een SUPclinic boeken. Vanaf 1 mei 2022 is dit mogelijk bij restaurant de Kapitein in de Noorderplassen (Almere)  of vanaf restaurant Robberse Eiland in Loosdrecht.
Heb je zelf een SUPboard en zou je graag op een andere locatie een les van mij willen krijgen? Dan is dit altijd bespreekbaar!
Ben jij (ook) nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Ik ben telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op 06-19202296 en per mail via info@supfinity.nl.
Hopelijk tot snel!
Groetjes Marjolein
SUPfinity